Denne opskrift har jeg nu brugt de sidste par jule eller 5 "..and
there is no going back.."
I år har jeg så forelsket mig
i en svampe småkageform, så derfor fik de traditionelt runde "Jødekager" en lidt
andet form.
Hvis du har fået lyst til at afprøve denne opskrift så kommer den lige her...
100g smør
100g kærgården
95g lys farin
eller rørsukker
1 æggehvide
En halv tsk. Hjortetaksalt
Pynt: Kanelsukker
Dej:
Smuttede mandler
deles på langs og forristes 3-5 minutter ved 160 grader.
Saml alle
ingridienserne i et lerfad eller en røreskål/maskine.
Lad dejen hvile en timestid i
køleskabet.
Rul dejen ud så
tynd som muligt på et meldrysset bord og stik kagerne ud med et lille
drikkeglas, f.eks. et portvinsglas.
Anbring kagerne på bagepapir, pensl med sammenpisket
æg og pynt med kanelsukker og snittede, smuttede mandler.
Tryk mandlerne
let ned i dejen.
Bagetid:
Bag kagerne ved
200 grader(Ikke varmluft) midt i ovnen i ca. 8 minutter til de er let
lysebrune i kanten.
No comments:
Post a Comment